COVID-19 ALERT - Klicka här för att läsa mer hur Smart Labz fortsätter sitt arbete under pandemin.

Hälsoplan Sköldkörtel

Hälsoplan SKÖLDKÖRTEL är framtagen av läkare med 34 hälsomarkörer som ger bra information om din sköldkörtelfunktion. I dagsläget går många människor runt med besvär orsakade av sköldkörtelrubbning utan att veta om det.

Läs mer

Hälsoplan SKÖLDKÖRTEL

Lider du av trötthet, nedstämdhet eller energilöshet? Orsaken kan vara din sköldkörtel. Hälsoplan SKÖLDKÖRTEL är framtagen tillsammans med läkare och mäter viktiga faktorer kopplade till sköldkörteln och kroppens hormoner.

I dagsläget lider många svenskar av sköldkörtelrubbning. En av sköldkörtelns viktigaste uppgifter är att styra ämnesomsättningen i kroppen och vid problem med detta kan symptomen variera och grundproblemet kan vara svårt att upptäcka. Testet visar dina nivåer av sköldkörtelhormon och eventuell över/under-produktion.

I en värld som blir allt sjukare vill Smart Labz skapa förutsättningar för att du ska ha en hälsa i världsklass.

SKÖLDKÖRTEL är testet för dig som:

 • - lider av trötthet, nedstämdhet eller energilöshet och vill förstå om det beror på sköldkörtelrubbning.
 • - vill få en bättre insikt om din sköldkörtelfunktion
 • - vill förstå vad just din kropp behöver för att må så bra som möjligt.
 • Vad är Hypotyreos?

  Om du lider av en underproduktion i sköldkörteln så kallas detta för hypotyreos. Symptomen skiljer sig ofta fårn person till person. Vanliga symptom på hypotyreos är dock trötthet, viktuppgång, och en "konstig" orolig känsla i kroppen.

  Vad är Hypertyreos?

  Om du istället lider av en överproduktion i sköldkörteln så kallas detta för hypertyreos. Symptomen är på samma sätt som vid hypotyreos otydliga. De vanligaste symptomen är dock nervositet, viktnedgång, depression eller trötthet.

  Sköldkörtel icon

  Hälsoplan Sköldkörtel

  2 195 kr


  • 34 olika blodmarkörer
  • Analys av läkare
  • Kostråd
  • Livsstilsråd

  Vilka tester ingår?

  Som en del av hälsokontroll SKÖLDKÖRTEL så görs ett blodtest. Här testas åtta områden i din kropp som är viktiga för får en bra överblick över din sköldkörtels funktion och om du lider av över/under-produktion (hypotyreos/hypertyreos) av sköldkörtelhormon.

  Klicka på varje område för att se specifika tester.

  Vad tycker våra kunder?

  Redan efter åtta veckor såg jag stora förbättringar och ser fram emot att fortsätta ta min hälsa till nästa nivå med hjälp av Smart Labz

  Fredric Carlsson

  Smart Labz hälsotester hjälpte mig att upptäcka olika näringsbrister och hur jag skulle ändra min livsstil utifrån det för att kunna må ännu bättre.

  Diana Sjöström

  För mig som företagare är det värdefullt att kunna få en konkret plan för hur just jag ska göra för att vara på topp varje dag.

  Gustaf Oscarson

   Efter att ha fått hjälp att mäta och förstå hur just min kropp mår så fick jag konkreta tips för att må ännu bättre. Resultatet vart mycket mer energi!

  Amy Dyer

  Så fungerar det

  1

  Lämna ditt prov

  Vi erbjuder provtagning på fler än 100 olika platser runt om i Sverige. De flesta provtagningsställen har drop-in, medans andra kräver tidsbokning.

  2

  Få din hälsorapport

  När du lämnat ditt blodprov tar det två till tre dagar innan vi fått alla dina provsvar. Då kommer en av våra läkare att titta på dem innan du får en rapport.

  3

  Förbättra din hälsa

  I din rapport finns det flera bra tips på hur du kan göra för att optimera din hälsa. Om vi hittat något som inte ser bra ut hjälper vi dig att ta nästa steg.

  Varför Smart Labz?

  I en värld som blir allt sjukare vill vi skapa förutsättningar för att du ska ha en hälsa i världsklass. Våra hälsoplaner är framtagna tillsammans med läkare och forskare och ger dig tips och råd för hur du kan förbättra din hälsa.

  Hälsoplanerna och testerna som ingår kan hjälpa dig att upptäcka och förebygga sjukdomar och problem genom livet. Det är viktigt att börja ta hand om sin hälsa i god tid.

  • Alla tester framtagna av/med läkare och forskare
  • Unika blodtester i varje hälsoplan kopplade till respektive område
  • Kommentarer från legitimerad läkare
  • Individanpassad hälsoplan utifrån dina provsvar

  Vi sammarbetar med

  samt är registrerad vårdgivare hos

  Vanliga frågor (FAQ)

  • Vad händer efter min beställning?

   När du lagt din beställning får du ett bekräftelsemail med instruktioner om nästa steg. Där står vart du kan gå och lämna ditt blodprov samt viktig information inför din provtagning.

  • Varför ska du köpa ett hälsotest?

   Vi lovar att om du köper ett hälsotest av oss får du:

   1. Stor insikt om din nuvarande hälsosituation

   2. Massor med kunskap om hur din kropp fungerar och hur du kan göra för att må bättre

   3. En strategi anpassad för just dig

   4. Stöd av oss att göra de förändringar som krävs

  • Vem kan se mina provsvar?

   Vi är måna om att skydda dina personuppgifter. Smart Labz, genom bolaget Health Data Sweden AB, är registrerade som vårdgivare hos IVO och har flera anslutna läkare. Vi omfattas av samma lagar för sekretess som sjukhus och vårdcentraler.

  • Vad skiljer er från andra aktörer?

   Vi tror inte att du hittat hit för att få höra att du inte är sjuk. Vi tror att du vill höra just hur du kan göra för att optimera din hälsa. Därför tittar vi extra noga på dina provsvar och hjälper dig att:

   - Se vad som är optimala värden för just dig

   - Ger dig tips över hur du kan göra för att förbättra dina värden

   - Ger dig tips och och råd över hur du kan göra för att ta nästa steg gällande din hälsa