Välj din hälsoplan

Vill du lära dig mer om hur du kan göra för att få mer energi, leva längre eller kanske förbättra din hjärnhälsa? Vi har tester som hjälper dig att förbättra din hälsa - på riktigt. Vi hjälper dig att mäta, förstå och förbättra din hälsa.

Gå till ditt provtagningsställe

Välj ditt närmaste provtagningsställe, följ provtagningsansvisningarna och lämna ett blodprov när det passar dig. Det är supersmidigt! Bara ta en nummerlapp, sätt dig ner och vänta och visa din legitimation när du blir uppropad. Om du valt att göra ett av våra hemtester så kommer ditt test med posten.

Svara på vår hälsoenkät

Vi behöver veta mer om din livsstil för att kunna hjälpa dig att förbättra din hälsa. Därför kommer du få svara på några frågor om hur du lever idag. Det är jätteviktigt för att vi ska kunna ge dig så bra råd som möjligt.

Få ditt provsvar och hälsoplan

När provsvaren kommit så går vi igenom dem tillsammans med din hälsoenkät. Utifrån det så skapar vi en skräddarsydd hälsoplan, anpassad för just dig och dina behov. Vi tror att alla människor är olika och behöver olika åtgärder för att må så bra som möjligt.

Förbättra din hälsa

Sen är det upp till dig att börja följa hälsoplanen och förbättra din hälsa. Vi vet att det inte alltid är lätt, och kommer därför finnas med dig längs vägen.

Beställ en hälsoplan idag

  • I samarbete med läkare och forskare
  • Unika blodtester i varje hälsoplan
  • Individanpassad hälsoplan utifrån dina provsvar
Läs mer